vastgoedservice

Uw woonhuis, bedrijfspand of beleggingsobject is een kostbaar bezit. Om zuinig op te zijn en verstandig mee om te gaan. Voor instandhouding, dan wel verbetering van de bouw- en installatietechnische staat van uw onroerend goed is het wenselijk een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) op te laten stellen. Het geeft u in één oogopslag de te verwachten kosten voor onderhoud of vervanging, op de korte en lange termijn.

Door het laten opstellen van een dergelijk plan kunt u kosten besparen, aangezien een aantal werkzaamheden wellicht geclusterd kunnen worden.

Vastgoedservice is een vak apart. Met een onderscheidende aanpak. De particulier en zijn woning, een bedrijf of instelling met meerdere vestigingen of de Vereniging van Eigenaars, iedereen heeft belang bij de goede staat van zijn of haar pand. Bij service voor verhuurd onroerend goed dient veelal snel en adequaat gehandeld te worden. OUT bouw support kent de markt en kan de vastgoedeigenaar ontzorgen.

Niet nodeloos vervangen wat nog goed bruikbaar is, maar hergebruik waar mogelijk. Op ieder schaalniveau. Maatwerk, woning voor woning en waar nodig ruimte voor ruimte. OUT bouw support kan hierin ondersteunen, meedenken over alternatieven die het proces versnellen of verbeteren en grip houden op de kosten.

Copyright © Out bouw support. All rights reserved.